Vile de Vanzare in Busteni

 Agentie Imobiliara Busteni

 • Mervani INVEST SRL
  Sinaia (langa vila Splendid),
  B-dul. Ferdinand nr.16A, ap.9A
  Tel/Fax: 0244.311.200

 Mervani INVEST SRL

 • CUI: RO15329509
  J29/574/2003
  Capital social: 450 lei
  Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
  Tel/Fax: 0244.311.200
  Mail: imobiliare@mervani.ro
  Web: imobiliare.mervani.ro

79.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila P+E la gri cu suprafata construita de 160 mp, de vanzare in cartierul Poiana Tapului din Busteni. Vila este compartimentata astfel: Parter: living, vestibul, bucatarie, camara, wc de serviciu, debara si casa scarii; Etaj: 3 dormitoare cu bai si balcoane proprii, hol, casa scarii, debara si logie; Pod: spatiu necompartimentat (se pot face inca 4 camere). Vila se vinde "la gri" (tencuita exterior si partial interior, scara interioara din beton, tamplarie PVC Mahon si acoperita cu tabla tip tigla LINDAB, racordata la lumina si cu toate prizele si intrerupatoarele trase,racordata la apa cu toate canalizarile trase si tevile de centrala termica) Beneficiaza de toate utilitatile. Datorita locatiei, suprafetelor si compartimentarii, vila poate fi utilizata pentru desfasurarea activitatii de pensiune, activitate medicala, etc. ... » Propune un Pret!
95.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Silva

Vila de Vanzare in Busteni , Silva

Vila cu regimul de inaltime D+P+M are o suprafata construita de 213 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 500 mp + 250 mp pentru parcare sau garaj. Aceasta este structurata astfel: Demisol: spatiu tehnic si pentru depozitare. Parter: living cu dining si bucatarie deschisa cu iesirea catre o terasa acoperita, 2 dormitoare, 1 baie, 1 wc de servici, hol intrare si casa scarii. Mansarda: 2 dormitoare, 1 baie si 2 spatii de depozitare. Imobilul este finalizat in proportie de 80% (structura fiind ridicata din zidarie de caramida si beton armat, sistemele de hidroizolatie si sistematizarea terenului, montat invelitoare, izolatia exterioara cu polistiren expandat, montat tamplarie geamuri termopan, instalatiile sanitare, electrice, etc, ). Vila mai necesita o investitie doar in completarea finisajelor interioare (tencuiala peretilor interiori, gresie, parchet, usi interior, etc.) si mobilier. La realizarea constructiei au fost folosite cele mai bune materiale iar prioectul acesteia este unul modern, specific zonei montane. De asemenea exista posibilitatea extinderii suprafetei de teren cu inca 4-500 de mp pe care se poate construi alt imobil. Se afla intr-o zona linstita, avand o pozitie foarte insorita fiind orientata catre SE. Exista si posibilitatea achizitionarii cu un avans de minim 50%, restul in rate pe o perioada de maxim 1 an. ... » Propune un Pret!
99.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Vila de tip duplex are un regim de inaltime P+E+M, curte exclusiva de 140 mp si este structurata astfel: Parter: Living cu iesire catre terasa amenajata cu barbeque, bucatarie open-space, grup sanitar, casa scarii si hol intrare. Etaj: Dormitor matrimonial (23 mp) cu balcon, baie, hol, casa scarii si terasa deschisa. Mansarda: Dormitor, baie, hol, terasa inchisa. Duplexul este construit in 2011 din beton armat cu zidarie din caramida termoizolanta, avand tamplarie cu geam termopan si izolat cu polistiren. Acesta beneficiaza de finisaje si dotari de calitate superioara (parchet masiv, gresie de calitate, mobilier Ikea si Mobexpert , incalzire prin pardoseala). Imobilul se vinde mobilat/utilat si se afla intr-o zona linistita cu vecinatati selecte. ... » Propune un Pret!
105.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila cu regimul de inaltime P+E a fost construita in anul 2003 din caramida si lemn si are o suprafata de 136 mp construiti si teren aferent de 180 m. Alte amenajari: Vila este izolata termic cu polistiren de 10 cm si are geamuri termopan (5 camere) cu tamplarie din stejar. Aceasta este structurata astfel: Parter : living si dining cu semineu, bucatarie, baie , antreu si terasa deschisa. Etaj : 3 dormitoare , 1 baie si 2 balcoane. Imobilul se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita! ... » Propune un Pret!
115.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Deosebita

Vila de Vanzare in Busteni , Deosebita

Vila are un regim de inaltime P+M, este edificata pe un teren in suprafata de 159 mp si are o suprafata totala construita de 134 mp. Aceasta este compartimantata astfel: Parter: Living dotat cu semineu functional si bucatarie deschisa, un dormitor, baie si terasa deschisa. Mansarda: 3 dormitoare si o baie. Imobilul se afla intr-o zona linistita, insa foarte aproape de centrul orasului. Locatia beneficiaza de toate facilitatile si reprezinta varianta optima pentru o casa de vacanta. ... » Propune un Pret!
129.500 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Vila are un regim de inaltime S+P+E, o suprafata construita totala de apr 300 mp si dispune de un teren in suprafata de 1499 mp (1364 mp curte exclusiva + 135 mp cota indiviza din calea de acces). Imobilul este structurat astfel: Subsol: pivnita apr 25 mp. Parter: Living cu semineu functional + dining, terasa acoperita, bucatarie inchisa, o baie si garaj dublu. Etaj mansardat: 4 dormitoare, 1 baie, o terasa deschisa si diverse spatii tehnice. Imobilul a fost edificat din zidarie de beton si caramida, cu placa de beton armat intre etaje. De asemenea beneficiaza de o curte foarte generoasa cu gazon, brazi, alei pietruite si loc pentru barbeque. Se afla intr-o zona foarte linistita, cu vecinatati noi, avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman. ... » Propune un Pret!
130.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila P+E, situata in zona Poiana Tapului. Imobilul are o suprafata utila de 239,56 mp si construita de 320,07 mp, si dispune de un teren cu o suprafata de 475 mp. Vila este compartimentata astfel: PARTER: Dormitor - 9.29 mp Bucatarie - 12.24 mp Hol - 4.21 mp Hol - 7.34 mp Pivnita - 11.04 mp Magazie - 12.34 mp Centrala termica - 23.76 mp Hol - 7.20 mp Garaj - 22.94 mp ETAJ: Living - 23.49 mp Living - 17.52 mp Dormitor - 14.25 mp Dormitor - 13.48 mp Dormitor - 9.15 mp Living - 12.82 mp Dormitor - 12.06 mp Bucatarie - 6.88 mp Baie - 4.76 mp Baie - 3.84 mp Hol - 4.20 mp Hol - 6.86 mp ...Pret Negociabil... ... » Propune un Pret!
130.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Vila de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Vila are un regim de inaltime P+E+M, beneficiaza de un teren cu suprafata de 507 mp. Aceasta are o suprafata construita de 227 mp si este structurata astfel: Parter: Living + dining cu semineu functional pe lemne, bucatarie, baie, hol intrare si casa scarii.  Etaj: 3 dormitoare (fiecare cate 16 mp), baie cu cada, 3 balcoane si casa scarii.  Mansarda: spatiu necopartimentat (65 mp) Imobilul este edificat pe structura de rezistenta din beton armat cu zidarie de caramida poroterma. Vila este izolata in exterior cu polistiren, are centrala termica proprie pentru incalzire si prepararea apei calde, dispune de un semineu functional si beneficiaza de toate utilitatile. Se vinde complet mobilata/utilata. Exista posibilitatea extinderii cu inca 300 mp de teren. ... » Propune un Pret!
145.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Vila de vacanta de vanzare in Busteni, situata in Piatra Arsa sau Golful Regal si amplasata pe un teren de 765 mp. Aceasta beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita catre Muntii Bucegi, Crucea Caraiman si gondola din Sinaia. Constructia imobilului a inceput in 2006 si s-a finalizat in 2009, constructie din lemn in stilul Californian American. Compartimantarea este urmatoarea: Parter:  Living si dining cu bucatarie deschisa si deschidere catre terasa, un grup sanitar ( nefinsat ) dressing si inca o camera cu intrare separata; Mansarda: living, 3 dormitoare si o baie. Imobilul se vinde mobilat ( mobilier din lemn masiv ), cu bucataria complet utilata (blaturi din granit masiv) dispune de apa, curent electric si fosa septica, incalzirea se face cu centrala pe lemn;exista doua sisteme de aer conditiinat pot fi reversibile si se pot folosi si la incalzirea imobilului in cazul in care nu se foloseste centrala termica pe lemne, boiler electric, aragaz de inox cu aprindere electrica automata, frigider side by side (cu doua usi) care se poate conecta la reteaua de apa pentru producerea cuburilor de gheata, masina de spalat si uscator de rufe.   Vila este dotata cu aer conditionat, sistem video pentru poarta, sitem de alarma, porti automate cu telecomanda si este orientata spre sud. ... » Propune un Pret!
149.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila are un regim de inaltime S+P+E+M, o suprafata construita totala de 320 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 342 mp. Aceasta este structurata astfel: Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare (camera centralei) Parter: living room (37 mp), bucatarie cu dining room (23 mp), baie si hol intrare. Etaj: 4 dormitoare, 1 baie si casa scarii. De asemenea exista o terasa foarte generoasa de 30 mp. Mansarda: 4 dormitoare, 1 baie, 1 balcon si hol casa scarii. Vila beneficiaza de o curte amenajata cu arbusti ornamentali si alei pietruite. Se afla intr-o zona linistita, usor accesibila. ... » Propune un Pret!
149.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Vila de Vanzare in Busteni , Centrala

Vila P+2E+M, de vanzare, situata in perimetrul central al statiunii Busteni, avand suprafata construita desfasurata 188.47 mp. Aceasta a fost edificata in anul 2000 cu fundatii, stalpi si plansee din beton si peretii din zidarie, fiind acoperita cu tigla. Terenul aferent constructiei este de 91,55 mp. Datorita dezvoltarii imobilului in pozitie verticala si avand balcoanele foarte generoase pe fiecare nivel, este perfect functionala fara o curte generoasa. Vila este compartimentata astfel: PARTER: garaj, camera tehnica si bucatarie; ETAJ I: terasa, living cu bucatarie deschisa, hol cu casa scarii si baie; ETAJ II: hol cu casa scarii, baie, doua (2) dormitoare si terasa; Mansarda: camera generoasa cu doua paturi duble; Este amenajata modern, obiectele electrocasnice fiind de foarte buna calitate iar mobilierul nou. Beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile. Datorita locatiei, suprafetelor si compartimentarii, vila poate fi utilizata atat ca locuinta permanenta cat si casa de vacanta.   ... » Propune un Pret!
150.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila are un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala de 181 mp beneficiind de un teren in suprafata de 1161 mp. Aceasta este dispusa astfel: Parter: Living spatios cu bucatarie deschisa, baie, hol intrare si o terasa deschisa. Etaj: 3 dormitoare, 0 baie si 2 balcoane. Mansarda: spatiu necompartimentat in suprafata de apr 60 mp. Pe langa corpul principal, proprietatea mai include inca 2 corpuri respectiv: - Bucatarie de vara cu 1 camera si baie in suprafata de 51 mp. - Garaj cu spatiu de depozitare in suprafata de 34 mp. Imobilul se afla intr-o zona retrasa, foarte linistita, aproape de liziera padurii. De asemenea beneficiaza de o priveliste frumoasa catre masivul Caraiman. ... » Propune un Pret!
150.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Vila de Vanzare in Busteni , Centrala

Vila de vanzare situata in perimetrul central al localitatii Busteni, cu regimul de inaltime P+Em, construita pe un teren cu supraata de 447.00 mp, teren imprejmuit cu gard din lemn si cu soclu din beton. Suprafata construita (SC) a casei este de aproximativ 250.00 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 225.00 mp. Structura vilei: Fundatie si stalpii din beton, peretii fiind realizati din caramida. Vila este acoperita cu tabla tip LINDAB. Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie din lemn. Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice (24 KW) Compartimentare: - Parter: Living open space, 2 dormitoare, 1 baie, bucatarie inchisa, garaj si camera centralei tehnice. - Mansarda: 3 dormitoare, 1 baie, hol si casa scarii. ... » Propune un Pret!
160.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Vila de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Vila are un regim de inaltime D+P+E+ Pod mansardabil, este edificata pe un teren in suprafata de 592 mp si este compusa din: Demisol: Camera de zi, 2 bucatarii, baie, camera tehnica si terasa; Parter: Camera de zi, 3 camere cu 2 bai si o terasa deschisa; Etaj: 4 camere cu bai proprii, o terasa acoperita, hol si casa scarii. Pod mansardabil: spatiu necompartimantat. Vila se afla intr-o zona linistita, si are o priveliste panoramica deosebita. De asemenea beneficiaza de o curte generoasa, frumos amenajata cu alei, foisor, gratar, etc.   ... » Propune un Pret!
165.000 € – Vila de Vanzare in Busteni

Vila de Vanzare in Busteni

Vila are un regim de inaltime S+P+E1+E2+Turn si beneficiaza de un teren in suprafata de 377 mp. Structura acesteia este urmatoarea: Subsol: boxa (30 mp) Parter: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces (86.16 mp) Etaj 1: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces + antreu + terasa (91.98 mp) Etaj 2: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces + antreu + terasa (83.00 mp) Turn: balcon inchis (5 mp) In curte este amenajat un foisor deschis si un loc pentru gratar. ... » Propune un Pret!
165.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Vila de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Vila de vanzare in orasul Busteni Vila ( D + P + E + M ) de caramida in zona Valea Alba, construita in 1994. Vila are o suprafata construita de 410.28 si utila de 337.73 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 591 mp. Compartimentare:  Demisol: 3 camere , baie , hol; Parter: 2 camere, vestibul, hol, bucatarie, camara, terasa; Etaj: 4 camere , hol, baie, 3 balcoane; Mansarda: 2 camere , baie , 2 balcoane si hol. Toate utilitatile sunt existente la proprietate. Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati! ... » Propune un Pret!
174.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila este situata in perimetrul semicentral al statiunii Busteni, in cartierul Zamora, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centrul statiunii si cele mai importante puncte de interes ale statiunilor invecinate, Sinaia, Azuga si Predeal. Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate (Zamora) se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare. Proprietatea este situata aproape de liziera si beneficiaza de o peisagistica deosebita asupra Masivului Bucegi, de la Sinaia, pana la Busteni. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 406.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+EM. Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta este realizata din cadre din beton armat si pereti din caramida. Facilitati: acces auto si pietonal (strada asfaltata); priveliste; utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV); vecinatati. De asemenea acest imobil este potrivit pentru introducerea in circuitul turistic (vila turistica sau mini pensiune). Exista si posibilitatea extinderii proprietatii cu inca un teren in suprafata de 600 mp, pretul pentru aceasta varianta (vila + 1000 mp de teren) fiind de 224.000 Euro. ... » Propune un Pret!
175.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Vila are un regim de inaltime S+P+E, o suprafata construita de 214 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 896 mp + 104 mp cota indiviza cale de acces. Aceasta este structurata astfel: Subsol: Garaj 30 mp, crama 30 mp si un spatiu de depozitare. Parter: Living 30 mp, 1 camera, bucatarie inchisa, baie, 1 terasa deschisa, hol si casa scarii. Etaj: 3 camere, 1 baie, 2 balcoane si spatiu de deozitare. Imobilul a fost edificat la sfarsitul anilor 90, pe fundatie de beton si piatra, parterul si etajul fiind construite din lemn cu izolatie interioara. Vila are toate utilitatile, dispune de un semineu functional iar incalzirea se face cu ajutorul centralalei termice si al caloriferelor. Se afla intr-o zona foarte linistita, intr-un cadru natural, aproape de liziera padurii. Pozitia acesteia este unica avand o panorama superba catre muntii Bucegi si Masivul Caraiman. Imobil ideal pentru o casa de vacanta! ... » Propune un Pret!
186.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Vila de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Vila 4 camere, situata in Busteni, zona Piatra Arsa, cu regim de inaltime P+M si orientare vestica, spre masivul Bucegi. Imobilul are suprafata construita desfasurata de 202 mp, suprafata utila de 161,80 mp si este compartimentat dupa cum urmeaza: PARTER: living, bucatarie deschisa, camera centrala termica, baie de serviciu, antreu, terasa (30,50 mp); MANSARDA: dormitor cu baie inclusa, 2 dormitoare cu baie comuna, hol.   ... » Propune un Pret!
195.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila are un regim de inaltime D+P+E fiind construita in 2006 si este edificata pe un teren in suprafata de 612 mp. Aceasta are o suprafata totala de 258 mp, avand urmatoarea structura: Demisol: Garsoniera cu intrare separata incluzand: camera, baie, bucatarie, hol si un spatiu de depozitare. Parter: Living + Dining, bucatarie open space, baie si un spatiu tehnic. De asemenea, la nivelul parterului exista o iesire catre curtea din spate unde exista un foisor cu barbeque. Etaj: 4 camere, fiecare cu baie proprie, hol de acces si 2 balcoane. Imobilul beneficiaza de finisaje de calitate si se vinde complet mobilata/utilata. Vila se afla intr-o zona linistita si ofera o panorama superba catre masivul Bucegi. ... » Propune un Pret!
200.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Vila de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Casa are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata de 395 mp construiti si este pozitionata pe un teren in suprafata de 339 mp. Se afla intr-o zona linistita cu acces facil in orice anotimp dar are si un vad comercial bun, totodata la parterul imobilului fiind amenajat un restaurant. ... » Propune un Pret!
200.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Vila de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Vila turistica este formata din parter, etaj si mansarda avand 6 camere cu bai proprii si o suprafata de 185 mp. De asemenea dispune de un teren in suprafata de 569 mp amenajat cu foisor si gratar. Se afla intr-o zona intens circulata cu acces usor, la distanta foarte mica de centru, principalele obiective, magazine, etc. ... » Propune un Pret!
210.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Vila de Vanzare in Busteni , Centrala

Vila cu regimul de inaltime P+E+M are o suprafata construita de 250 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 500 mp. Aceasta a fost construita in 2007 avand fundatie de beton armat, zidarie din caramida poroterma (inclusiv mansarda) si este acoperita cu tigla ondulata tip BRAMAC. De asemenea este izolata exterior cu termosistem si are centrala termica proprie pe gaz pentru incalzire si prepararea apei calde. Structura vilei este urmatoarea: Parter: Living, dining, 1 dormitor, bucatarie, 1 baie, camera tehnica, hol si casa scarii si o terasa deschisa. Etaj: Living, 3 dormitoare, 1 baie, 3 balcoane, hol si casa scarii. Mansarda: Spatiu pentru divertisment (50 mp) si 1 baie.   Vila are o curte generoasa, amenajata cu gazon, flori si arbusti ornamentali, alei pavate, etc. Se afla intr-o zona linistita si este aproape de centrul orasului avand acces foarte usor catre toate facilitatile. ... » Propune un Pret!
214.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Deosebita

Vila de Vanzare in Busteni , Deosebita

Vila are un regim de inaltime P+Em, o suprafata construita totala de 188 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 340 mp. Aceasta este structurata astfel: Parter: Living cu semineu functional, dining, bucatarie, baie, o terasa de schisa in suprafata de apr 40 mp si un garaj. Etaj Mansardat: 2 dormitoare generoase (de 17 si 20 mp), 2 bai si 2 balcoane.   Vila face parte dintr-un complex format din vile de vacanta de lux si beneficiaza de administrare si paza permanenta. La constructia acesteia s-au folosit materiale si finisaje de calitate superioara. Se afla intr-o zona deosebita, foarte aproape de liziera padurii si beneficiind totodata de o priveliste panoramica unica catre muntii Bucegi. ... » Propune un Pret!
230.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Ansamblu duplex situat intr-o zona rezidentiala a orasului Busteni, cartier Golful Regal. Amplasata pe un teren cu suprafata de 1000 mp, proprietatea are deschidere la doua strazi. Amprenta la sol al fiecarui imobil este de 100 mp. Parterul este format din: living, sufragerie, bucatarie, baie, camera centralei hol intrare  si casa scarii; La etaj sunt doua dormitoare fiecare cu baie si un dressing; La mansarda se afla un dormitor matrimonial cu baie, dressing si un spatiu de depozitare. Constructia este finalizata in 2013. Dispune de finisaje de lux, faianta din mozaic travertin, parchet, tamplarie cu geam termopan de inalta calitate, centrale termice Bosch. In fata imobilelor se pot parca un numar de sase masini, iar in spate in curte se mai pot parca inca patru.  Cele doua imobile sunt independente unul de celalalt avand intrari separate, centrale termice separate si toate utilitatile separate. Curtea este comuna. Acestea sunt complet utilate si mobilate, cu mobila noua de calitate superioara de la Elvila, Mobexpert si Ikea. Toata aparatura electrocasnica necesara unui imobil este de buna calitate, acestea fiind noi. Imobilele se vand la cheie, dotate si mobilate. Localizata intr-o zona selecta, foarte linistita, beneficiaza de o panorama superba catre muntii Bucegi. Pretul pentru intreaga proprietate este de 460000 euro, dar se poate vinde si fiecare duplex la pretul de 230000 euro. Pretul este usor negociabil in functie de varianta de achizitionare: mobilata sau nemobilata. ... » Propune un Pret!
239.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila are o suprafata de 349 mp si este amplasata pe un teren in suprafata de 602 mp. Este dispusa pe un regim de inaltime D+P+E+M fiind compartimentata astfel: Demisol: Garaj si spatiu tehnic. Parter: Living cu semineu functional si iesire pe o terasa descoperita generoasa, bucatarie complet mobilata si utilata, 4 dormitoare si 1 baie. Etaj: 2 dormitoare fiecare cu balcon, 1 baie mare cu cada, 1 bucatarie si un spatiu pentru divertisment. Mansarda: spatiu neamenajat in suprafata de apr 120 mp.  Curtea este amenajata cu alei pietonale, gazon si flori ornamentale, gratar si un foisor. Imobilul se afla intr-o zona linistita, si beneficiaza de o priveliste deosebita catre masivul Caraiman. ... » Propune un Pret!
249.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila de vanzare in Zamora, orasul Busteni, cu o suprafta construita de 265 mp si teren de 268 mp are priveliste la munte si acces auto facil. Compartimentare: Parter: Living, dormitor, baie, bucatarie, camera C.T., terasa, vestibul; Etaj: Trei dormitoare, trei bai, trei balcoane; Mansarda: Trei dormitoare, trei bai, trei balcoane. Se vinde mobilata si utilata. ... » Propune un Pret!
250.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Silva

Vila de Vanzare in Busteni , Silva

Vila se vinde in Busteni, intr-o zona usor accesibila, atat auto cat si pietonal, beneficiaza de o priveliste deosebita catre masivul Caraiman si muntii Baiul. Fiind situata intr-o zona apropiata de centrul orasului, vila poate fi folosita atat de vacanta cat si pentru locuit permanent. Vila a fost construita in anul 2003 avand regim de inaltime D+P+E+M, in suprafata de aproximativ 400 mp, fiind amplasata pe un teren in suprafata de 705 mp. Curtea este amenajata cu alei pietonale. Pentru orice detalii nu eziati sa ma contactati!!!   ... » Propune un Pret!
255.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila are un regim de inaltime S+P+E+M, o suprafata totala de 261 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 1000 mp cu deschidere la 2 strazi asfaltate. Aceasta este compartimentata astfel: Subsol: Loc de divertisment, camera CT si spatiu de depozitare. Parter: Living + dining si bucatarie open space cu o terasa deschisa, 1 dormitor matrimonial cu baie proprie, 1 WC de serviciu si hol de intrare. Etaj: 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, 1 balcon si casa scarii. Mansarda: 2 camere si un grup sanitar. Curtea este amenajata cu arbusti ornamentali si alei placate. De asemenea proprietatea include si o sala de sport/divertisment separata in suprafata de apr 100 mp. Se afla intr-o zona linistita, cu acces facil pe drum asfaltat indiferent de anotimp si beneficiaza de o priveliste deosebita Vila este finisata cu materiale de calitate, tamplarie termopan din lemn masiv, si se vinde complet mobilata si utilata ( mai putin obiectele personale si anumite suveniruri ). Exista parcare pentru 8 masini (3 locuri sunt acoperite ), dar exista si garaj; totodata in curte se poate juca tenis sau volei, etc. Se accepta si un schimb cu apartament (Bucuresti, Brasov, Busteni, Sinaia, Predeal) si diferenta.. Imobilul se poate vinde si cu doar 500mp teren si acces la o strada iar cealalta jumatate de 500mp cu sala de sport si gazon, acces la alta strada . De asemenea se poate vinde cu suprafata totala de 750 metri patrati (se exclude sala de sport impreuna cu terenul aferent) . ... » Propune un Pret!
260.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Vila de Vanzare in Busteni , Centrala

Vila de vanzare, situata in perimetrul central al localitatii Busteni, cu regimul de inaltime D+P+Em, edificata in anul 1997 pe un teren cu supraata de 724.00 mp, teren imprejmuit cu gard din lemn si cu soclu din beton. Suprafata construita desfasurata (SCD) a vilei inclusiv suprafetele balcoanelor si a teraselor, este de 352.00 mp, iar cea utila (SU) este de 230.17 mp. Structura constructiva a vilei: Fundatie, stalpii si plansee din beton armat, peretii fiind realizati din caramida. Vila este acoperita cu tabla tip LINDAB. Finisaje si Dotari: Gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, aceasta beneficiind si de obloane, tamplaria interioara fiind realizata din lemn, Centrala Termica proprie (CT) pentru realizarea Incalzirii si prepararea apei calde, semineu functional... Compartimentare: - Demisol: Hol plus casa scarii, doua (2) spatii de depozitare (camara) si doua (2) camere Hobby - Parter: Vestibul, living in doua trepte, bucatarie, hol plus casa scarii, baie, camera tehnica (CT), dormitor si terasa. - Etajul Mansardat: Hol plus casa scarii, trei (3) dormitoare, baie si doua (2) terase. Vila se poate vinde mobilata/utilata, la pretul afisat, usor Negociabil. ... » Propune un Pret!
260.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Vila are un regim de inaltime P+E, o suprafata construita de 262 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 501 mp. Aceasta este compartimentata astfel: Parter: Doua Living-uri (dintre care unul beneficiaza de semineu functional),  un dining, doua bucatarii, o baie si o terasa generoasa care este amenajata cu pergola deschisa. Etaj: 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane din care poate fi admirata privelistea panoramica minunata. Constructia este edificata in 2 etape dupa 2010 intr-un stil modern specific montan, din beton si caramida poroterma, avand izolatie exterioara si fiind acoperita cu tigla Bramac. La interior vila beneficiaza de finisaje de calitate superioara (usi interior si parchet din lemn masiv, gresie si faianta de calitate superioara, mobilier modern, diverse alte elemente deosebite). Curtea imobilului este amenajata cu alei pavate, barbeque, zona de relaxare si bellview, diversi arbusti si plante ornamentale, etc. De asemenea imobilul beneficiaza de monitorizare video permanenta cu speed dome si sistem de alarma cu senzori antiefractie. Se afla intr-o zona foarte linistita, foarte aproape de liziera padurii avand totodata vecinatati selecte. Beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita de la Telegondola Sinaia si Cota 2000, pana la masivul Caraiman si Crucea Eroilor Neamului.   ... » Propune un Pret!
270.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vand vila D+P+E+M in Busteni cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii;  Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Vila beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Imobilul beneficiaza de foisor si gratar la exterior. Curtea fiind atat de spatioasa permite accesul a aprox. 5 autoturisme. ... » Propune un Pret!
274.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului. Vila are o suprafata construita de 427mp si este compartimentata dupa cum urmeaza:   Parter: living, dinnig, grup sanitar si bucatarie; Etaj: trei dormitoare, trei bai si balcon; Mansarda: trei dormitoare, trei bai si balcon.   Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare, aceasta proprietate fiind situata aproape de liziera padurii, beneficiind de un peisaj deosebit asupra Masivului Bucegi si Masivul Baiului. Facilitati: alei pietonale/auto si trepte betonate, toate placate cu piatra de rau cioplita, posibilitate de a parca trei-patru masini in curte, barbeque, iluminat exterior, incalzire cu reglare termostatata, gaz, electricitate, apa, CaTV in toate camerele, corpuri de iluminat, izolatie exterioara 10 cm plus tencuiala decorativa. Aceasta se  potriveste pentru activitati cu caracter turistic. ... » Propune un Pret!
285.000 € – Vila de Vanzare in Busteni

Vila de Vanzare in Busteni

De vanzare VILA, P + E + M, situata in Busteni, zona Zamora, cu suprafata construita de 512,75 mp., suprafata utila de 427,29 mp si suprafata terenului de 399 mp.   Suprafata utila Suprafata construita Suprafata terase PARTER 156,83 188,20 39,79 ETAJ 140,11 168,13 48,79 MANSARDA 130,35 156,42 14,00   427,29 512,75 102,58 Vila este structurata dupa cum urmeaza: PARTER - living, - dinning space, - camera cu baie, - vestibul, - hol, - bar, - bucatarie, - w.c. de serviciu, - camera centralei termice, - scara de evacuare in caz de incendiu, - garaj, - terasa. ETAJ - camera cu baie si terasa, - camera cu baie si terasa, - camera cu baie - 1 apartament cu 2 camere, baie si terasa, - casa scarii, - hol, - scara de evacuare in caz de incendiu. MANSARDA necompartimentata, poate fi organizata similar etajului, ori functie de optiunile dumneavoastra.   ... » Propune un Pret!
299.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Proprietate compusa din teren cu suprafata de 578.00 mp pe care a fost edificata intre anii 2008-2011 o constructie tip Vila. Aceasta are regimul de inaltime D+P+E+M cu o suprafata construita desfasurata (SCD) de 455.00 mp si suprafata utila (SU) de 337.26 mp. Vila a fost realizata astfel: Structura de rezistenta (fundatie, stalpi si plansee peste demisol, parter si etaj) din beton armat, peretii parterului si etajului din caramida, mansarda fiind realizata pe structura usoara din lemn. Intreaga constructie beneficiaza de termosistem. Vila are in componenta sapte (7) camere spatioase dispuse pe toate cele trei (3) niveluri (P+E+M), construite dupa un proiect bine realizat, cu finisaje moderne dar si cu o priveliste spectaculoasa, toate fiind orientate catre muntii Bucegi/Caraiman. Vila se poate vinde mobilata si utilata. ... » Propune un Pret!
300.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Vila de Vanzare in Busteni , Zamora

Vila are un regim de inaltime P+Em, o suprafata de 202 mp si se afla pe un teren cu suprafata de 318 mp.  Structura acesteia este urmatoarea: Parter: Living + dining (33 mp), bucatarie open space utilata complet Franke, baie cu cabina de dus, camera tehnica (cu centrala termica, boiler masina de spalat, etc.), terasa 16 mp. Etaj: 4 dormitoare, 3 bai si balcon 13 mp Mobilierul este de calitate superioara (Mobexpert), iar finisajele sunt de lux. De asemenea imobilul beneficiaza de videointerfon si supraveghere video. Curtea vilei este amenajata cu pavaj si gazon, iar gardul proprietatii este din beton cu fier forjat. Prin pozitie, vecinatati si categoria superioara din care fac parte mobilierul, utilarile si finisajele disting aceasta vila ca fiind un imobil deosebit. ... » Propune un Pret!
360.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila D+P+E+M, decomandata, situata in zona Poiana Tapului. Imobilul are o suprafata construita de 533,26 mp, suprafata utila de 444,38 mp. si dispune de un teren cu o suprafata de 600 mp. Vila D+P+E+M compartimentata astfel: DEMISOL: crama, camera CT, grup sanitar, spatiu depozitare; PARTER: living, dinning, bucatarie, hol, windfang, 2 terase; ETAJ: 4 dormitoare cu baie, 3 balcoane; MANSARDA: 4 dormitoare cu baie, 3 balcoane; POD: spatiu deschis. Finisaje: faianta, gresie, parchet. Vila se vinde la cheie. ... » Propune un Pret!
385.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Partia de Ski

Vila de Vanzare in Busteni , Partia de Ski

Vila de vanzare D+P+E+M, constructie din beton si caramida-2009, situata in Busteni, zona Partia de Ski Kalinderu, cu peisaj spre Bucegi si Crucea Caraiman. Vila este compartimentata astfel: Demisol: 2 camere, camera CT, garaj 2 locuri, boxa, bucatarie, casa scarii.   Parter: living,2 dormitoare,2 bai, bucatarie deschisa, sas, terasa, hol, casa scarii.   Etaj : living, 3 dormitoare, 2 bai, sas, terasa, casa scarii.   Mansarda: 2 dormitoare, 2 bai, sas, terasa, casa scarii. Finisaje: gresie, faianta, parchet. tamplarie PVC cu geam termopan Se pot discuta si variante de achizitie in rate direct la dezvoltator/proprietar ... » Propune un Pret!
405.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila are un regim de inaltime S+P+E, in suprafata totala de 400 mp, fiind edificata pe un teren in suprafata de 656 mp. Aceasta este structurata astfel: Subsol: Bucatarie, spatii tehnice si pentru depozitare, Parter: Living cu bucatarie open-space, cu semineu functional si iesire catre o terasa deschisa, 1 dormitor, 1 baie, garaj, hol intrare si casa scarii. Etaj: 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, 2 balcoane, dressing si casa scarii. Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, usor accesibila. Vila a fost construita din materiale de cea mai buna calitate, fiind edificata din zidarie si cadre de beton, este izolata in exterior si este acoperita ci tigla BRAMAC. Amenajarile interioare sunt realizate din finisaje de lux (gresie, faianta si parchet din Italia, mobiler modern, instalatii sanitare de calitate superioara, bai de tip american cu cabine de dus fara cadita, etc.). ... » Propune un Pret!
500.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului. Aceasta se preteaza la activitati cu caracter turistic. Vila are o suprafata utila (SU) de 320.00 mp, suprafata construita desfasurata (SCD) de 384.00 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 879.00 mp. Compartimentare: Demisol: 1 Dormitor, o baie, crama; Parter: Living, bucatarie, dinig, terasa inchisa, terasa deschisa, bar, 1 G.S., 1 birou, dormitor cu baie; Etaj: Trei dormitoare, trei bai, balcon; Mansarda: Trei dormitoare, trei bai, balcon. In curte, exista foisor inconjurat de un parau captat, plin cu pastravi, loc de relaxare, loc de joaca pentru copii. ...Pretul afisat este negociabil... ... » Propune un Pret!
650.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Vila de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Vila de vanzare in Busteni, Golful REGAL. Vila este situata intr-o zona insorita si cuprinde privelistea intregului masiv Caraiman. Are deschidere la doua strazi principale iar accesul este foarte facil atat vara cat si iarna. A fost edificata in anul 2003, avand regim de inaltime S+P+E. Constructia este din zidarie si cadre de beton armat invelita cu tigla AUSTRIACA de cea mai buna calitate. Terenul are o suprafata de 1000 mp iar suprafata construita totala a vilei este de aprox. 330 mp. Compartimentare: la demisol: zona pentru crama; la parter: hol de intrare, dormitor matrimonial cu baie proprie, camera de zi cu semineu, loc pentru servit masa, terasa inchisa, bucatarie, baie, baie, garaj, camera tehnica; la etaj: 3 dormitoare, 2 bai, 2 zone de odihna, sauna pentru 3 persoane. Finisajele sunt de calitate superioara, imobilul fiind functional atat pentru locuinta permanenta cat si de vacanta. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar contorizarile sunt individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, telefon so cablu TV). Pardoselile sunt acoperite cu parchet din lemn masiv si marmura, usile interioare sunt din lemn masiv. Vila este izolata la exterior si beneficiaza de tamplarie cu geam termopan. Mobilier este ales pe segmentul lux  iar bucataria este utilata si mobilata complet. Curtea este amenajata si iluminata la exterior. Tot in curte regasim un foisor care poate deservi aprox 15 persoane si gratar. Aflandu-se intr-o pozitie unica, privelistea acesteia ne poate  fi ingradita de eventualele constructii viitoare.  Imobilul se vinde complet mobilat si utilat! ... » Propune un Pret!
650.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Deosebita

Vila de Vanzare in Busteni , Deosebita

Vila de lux are un regim de inaltime D+P+E+M, este edificata pe un teren in suprafata de 278 mp si are o suprafata construita desfasurata de 515 mp. Aceasta este compartimentata astfel: Demisol: Garaj, spatii tehnice, grup sanitar si casa scarii. Parter: Living cu semineu functional, dining, un dormitor cu baie si terasa proprie, doua terase, una acoperita, dotata cu barbeque si o chicineta de vara, si una descoperita acoperita cu gazon natural.  Etaj: 3 dormitoare fiecare avand dressing si baie proprie, 2 terase. Mansarda: Spatiu de relaxare format dintr-o camera de divertisment (30 mp), sauna cu grup sanitar si o terasa deschisa de apr. 30 de mp. Vila se afla situata intr-o zona deosebita, aproape de centru si de partia de ski. Arhitectura acesteia este unica, cu spatii vitrate generoase ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, dar mai ales catre masivul Caraiman. Finisajele interioare sunt de top, iar mobilierul a fost ales cu grija pentru a completa valoarea deosebita a imobilului. Ergonomia spatiilor interioare si exterioare a fost gandita in detaliu, intr-un mod ce fac din acest imobil alegerea potrivita pentru o casa de vacanta selecta. ... » Propune un Pret!
735.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Vila de Vanzare in Busteni , Golful Regal

  Vila mobilata, cu dotari multiple si acareturi Vila este localizata in zona selecta a cartierului Piatra Arsa, in continuitatea terenul de golf al Casei Regale, la iesirea din Sinaia, la numai 1 ora si ½ ore de Bucuresti. Arhitectura vilei, proiect premiat, locatia si vederea frontala inegalabila spre Masivul Bucegi (Crucea Caraiman), constituie un concept unic (Stai in iarba privind maretia muntilor si te relaxezi imediat dupa stresul cotidian). Regimul de inaltime al vilei este compus din P+E si beneficiaza de un teren in suprafata de 1923 mp. Suprafata construita la sol este de 153 mp, iar suprafata construita desfasurata este de 272,18 mp. Compartimentare: 4(patru) dormitoare, mansarda locuibila cu semineu de piatra (functional pe gaze), 2 ½ bai, dinning (cu pereti vitrina cu vedere la masivul muntos), living cu semineu de piatra (cu arzator pe gaze 99,9%), bucatarie deschisa cu bar, camera libera (proiectata sauna), camara cu aerisire exterioara, garaj incalzit, 2(doua) balcoane la etaj, terasa la parter si terasa platou in zona de gratar exterior. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie Viessmann. Dotari si acareturi incluse: Magazie cu fundatie de beton, din caramida, ciment, izolata cu polistiren expandat, racordata la apa si curent electric (poate fi utilizata ca locuinta aprox. 32 mp); Padoc caini din beton, gresie, tigla aprox. 16 mp; Masina de tuns iarba Makita, autopropulsie, PLM4628N, latime 46 cm; Grup electrogen Honda, ECT 7.000W(in cazul intreruperii curentului electric); Rezervor apa ingropat 5.000l cu hidrofor (in cazul intreruperii apei de la retea); Aragaz cu butelie; Poarta fier forjat actionata electric; Stalpi iluminat exterior curte; Obloane de lemn la parter si la etaj si jaluzele la peretii vitrina; Aparatura TV in toate incaperile; Gard de lemn la exterior dublat de gard sarma Buzau la interior; Paza, monitorizare, interventie, contract achitat pentru anul 2019; Gratare BBQ – 2 buc.; Masa ping pong Cornilleau; Balansoar; Paturi pliante cu saltea 2buc.; Dormitor lemn cires pictat – Mobex Tg. Mures (2 paturi, dulap, noptiere, comoda cu oblon, comoda TV); Dormitor lemn cires – Mobex Tg. Mures (pat dublu), etc.. Avantaje: Locatia are vedere inegalabila spre masivul muntos; Arhitectuta traditionala pentru vila la munte; Terenul este dreptunghiular (cca. 50x 39 m), foarte usor inclinat, ceea ce constituie un avantaj pentru constructii viitoare si pentru amenajare gradina; Cartier linistit, select, vecini de elita; Vila renovata capital in 2014; Obiective sanitare si caloriferele mari – noi -2019. Vila beneficiaza de toate utilitatile individual: apa, gaz, curent electric, telefon, fibra optica, TV, WI-FI. Pret total imobil: 735.000 Euro (mobilata + acareturi). Acareturi si mobilier aprox. 35.000 euro (negociabil). ... » Propune un Pret!
790.000 € – Vila de Vanzare in Busteni, zona Deosebita

Vila de Vanzare in Busteni , Deosebita

Vila cu regim de inaltime P+E+M de vanzare in Busteni, avand o suprafata construita totala de 367 mp, amplasata pe un teren in suprafata de 3.330 mp. Aceasta este compartimentata astfel: Parter: Living plus dining, 1 dormitor, baie si terasa proprie, in suprafata construita totala de 161 mp; Etaj: 3(trei) dormitoare cu 3 (trei)balcoane si 2(doua) bai, in suprafata construita totala de 121 mp; Mansarda: Spatiu de relaxare format dintr-o camera de divertisment (25 mp), 2(doua) dormitoare cu balcon, in suprafata construita totala de 85 mp; Beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric; incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie; Arhitectura acesteia este unica, cu spatii generoase, ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, dar mai ales catre masivul Caraiman. Finisajele interioare sunt de top, iar mobilierul a fost ales cu grija pentru a completa valoarea deosebita a imobilului. Confortul si amplamentul imobilului este alegerea potrivita pentru o casa de vacanta selecta. Beneficiaza de garaj dublu la parter, iar curtea este amenajata cu arbori ornamentali si iluminat exterior.   ... » Propune un Pret!