Terenuri de Vanzare in Busteni

 Agentie Imobiliara Busteni

 • Mervani INVEST SRL
  Sinaia (langa vila Splendid),
  B-dul. Ferdinand nr.16A, ap.9A
  Tel/Fax: 0244.311.200

 Mervani INVEST SRL

 • CUI: RO15329509
  J29/574/2003
  Capital social: 450 lei
  Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
  Tel/Fax: 0244.311.200
  Mail: imobiliare@mervani.ro
  Web: imobiliare.mervani.ro

28.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Palanca

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Palanca

Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 400 mp. Terenul este situat in Busteni, zona Palanca, are deschidere de 11 ml. prin servitute de trecere. Acces: - pietonal pe latura vestica (3,50 ml). Regim Tehnic: - CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4. Suprafata construita rezultata: 560 mp., dispusa pe P+2E+M. Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea de canalizare; - retea electrica; - retea de gaz.   De asemenea exista posibilitati de extindere. ... » Propune un Pret!
30.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Terenul are o suprafata de 468 mp si o deschidere de 15 m la drum asfaltat. Pe teren exista un demisol construit in suprafata de 78 mp. La limita proprietatii exista toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare. ... » Propune un Pret!
34.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 849 mp cu o deschidere de 33 ml. Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze naturale, electricitate, canalizarea este in lucru. Acesta beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.   ... » Propune un Pret!
34.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Terenul cu inclinatie mare are o suprafata de 574 mp si o deschidere la drum asfaltat de 21 m. Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare.   ... » Propune un Pret!
35.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 733.00 mp si o deschidere de 11.35 ml. Retelele edilitare prezente in zona sunt: - Reteaua publica de apa - canal; - Reteaua de energie electrica; - Reteaua de gaze naturale. Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare care atesta: - POT = 40%; - CUT = 1,4; - Regim inaltime = P+2E+M. ... » Propune un Pret!
35.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Terenul are o suprafata de 670 mp si o deschidere de 4 m la cale de acces pietruita. Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare.   ... » Propune un Pret!
39.100 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul care se vinde are o suprafata de 391 mp (din care 66 mp cota din drum in indiviziune) si o deschidere de 4 ml. Acesta beneficiaza de o priveliste deosebita catre masivul Caraiman. Accesul este unul facil atat vara cat si iarna.   Ideal pentru o casa/vila de vacanta. ... » Propune un Pret!
41.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren Busteni, de vanzare in cartierul Piatra Arsa, avand suprafata de 418 mp si  front stradal de 16.02 m! Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal. Regim Tehnic: posibilitatea de edificare D+P+2E+M Exista PUZ.  POT max. 40%, CUT 1,9. Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta. Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati: retea de apa; retea electrica; retea de gaz. PRETUL ESTE NEGOCIABIL! ... » Propune un Pret!
42.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul are o suprafata de 605 mp cu deschidere de 21 m la strada asfaltata. Pe acesta se afla o casa veche demolabila. Marele avantaj al acestui fapt este ca toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) se afla in interiorul proprietatii. De asemenea imobilul beneficiaza de o pozitie privilegiata, oferind o panorama incantatoare asupra muntilor Bucegi.  ... » Propune un Pret!
48.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 690 mp  cu o deschidere de 39 ml. Terenul este perfect plat  si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor. Utilitatile de care beneficiaza sunt: - Apa : - Gaze Naturale : - Electricitate   PRETUL ESTE FIX! ... » Propune un Pret!
51.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul are o suprafata de 520 mp (din care 66 mp cota din drum in indiviziune) si o deschidere de 4 ml. Acesta are o priveliste deosebita catre masivul Caraiman, iar accesul este unul facil atat vara cat si iarna.   Ideal pentru o casa/vila de vacanta. ... » Propune un Pret!
54.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Zamora. Terenul are suprafata de 596,42 mp si deschiderea de 23.53 ml. Beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor. Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, telefonie fixa, internet si CaTV. ... » Propune un Pret!
54.600 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa. Terenul este de vanzare si are suprafata de 546 mp cu front stradal de 5 m. Acces: este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal. Regim Tehnic: posibilitatea de edificare D+P+2E+M Exista PUZ.  POT max. 40%, CUT 1,9. Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta. Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea electrica; - retea de gaz. PRETUL ESTE NEGOCIABIL! ... » Propune un Pret!
60.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul are o suprafata de 1200 mp. Accesul este facil pe un drum pietruit. Acesta este drept si dispune de o geometrie buna. Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, curent electric si canalizare. Datorita pozitionarii, suprafetei generoase si a unei panorame deosebite este varianta potrivita pentru o investitie turistica.  ... » Propune un Pret!
60.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Terenul are o suprafata de 600 mp si o deschidere de 30 m la 2 strazi. Acesta are inclinatie mica si dispune de toate utilitatile la limita proprietatii: apa, gaz, curent electric, canalizare. Se afla intr-o zona linistita, si are acces usor catre toate facilitatile. ... » Propune un Pret!
64.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 457 mp si o deschidere de 17.06 ml. Intreaga suprafata a terenului este compusa din doua loturi (nealipite), unul cu suprafata de 279 mp si altul cu suprafata de 178 mp. Terenul poate fi vandut si pe loturi, pretul fiind negociabil. Pe teren exista o constructie demolabila (poate fi folosita la organizarea de santier) compusa din trei (3) camere, baie, veranda si hol, in suprafata utila de 58,70 mp, constructie edificata din lemn si acoperita cu tabla. Totodata mai exista si o constructie (fundatie) inceputa pentru edificarea unui alt corp de casa cu regimul de inaltime P+E+M. Retelele edilitare prezente in zona sunt: Reteaua publica de apa - canal Reteaua de energie electrica reteaua de gaze naturale Orientarea terenului este pe NE. Accesul pe proprietate se realizeaza direct din drum asfaltat ... » Propune un Pret!
74.400 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Terenul care se vinde este situat in orasul Busteni, cartier Piatra Arsa. Suprafata terenului este de 992 mp si are deschidere de 20,15 ml. Categoria de folosinta: curti constructi; Utilitati existente in zona: apa, gaz, curent electric; Vecinatati: case si terenuri; ... » Propune un Pret!
91.100 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul are o suprafata de 911 mp si o deschidere de 40 ml. Acesta are o priveliste deosebita catre masivul Caraiman, iar accesul este unul facil atat vara cat si iarna.  Ideal pentru o casa/vila de vacanta. ... » Propune un Pret!
91.300 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, zona Piatra Arsa, avand suprafata de 1630 mp. Terenul, fara inclinatie, are deschidere de 22.83 ml. Acces: - auto si pietonal. Regim Tehnic: - CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4. Suprafata construita maxima rezultata: 2282 mp., dispusa pe P+2E+M. Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea electrica; - retea de gaz. Priveliste deosebita catre masivul Caraiman. Pret negociabil. ... » Propune un Pret!
93.600 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Terenul care se vinde este situat in orasul Busteni, cartier Piatra Arsa, aproape de liziera padurii. Suprafata terenului este de 624 mp si un front stradal de 19,70 mp. Utilitatile zonei: apa, gaz, curent electric. Terenul se afla intr-o zona frumosa de terenuri si vile. Se preteaza pentru vila de vacanta dar si pentru locuinta permanenta.   ... » Propune un Pret!
95.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are o suprafata de 950.00 mp si un front stradal de 21.02 m. Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal. Regim Tehnic: posibilitatea de edificare D+P+2E+M (Exista PUZ si acord unic cu propunere pt bloc cu 20 de apartamente), POT max. 40%, CUT 1,9. Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta. Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati: retea de apa; retea electrica; retea de gaz. PRETUL ESTE NEGOCIABIL! ... » Propune un Pret!
99.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul care se vinde este situat in orasul Busteni cartier Zamora, intr-o pozitie foarte calma, linga brazii padurii si drumul forestier, cu vedere catre muntii Bucegi. Terenul prezinta un farmec cert si un mare potential de a deveni o oaza in mijlocul naturii, pentru cine-si doreste o vila/casa de vacanta (de reconstruit pornind de la casa actuala sau constructie noua). Pe teren exista o casa veche care poate fi demolata, avantajos fiind faptul ca sunt toate utilitatile functionale. Suprafata terenului este de 550 M2, front stradal de 30 ml, viabilizat cu toate utilitatile individual (gaze, electricitate, apa). Aflandu-se la liziera padurii beneficiaza de o deschidere chiar la padure de 35 metri. ... » Propune un Pret!
100.800 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona DN1

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1

Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan. Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc. Pretul include TVA. ... » Propune un Pret!
116.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Teren intravilan de vanzare, situat in zona centrala a orasului Busteni, cartierul Valea Alba. Terenul are suprafata de 1131,00 mp  cu o deschidere de 49.93 ml. Terenul are o mica inclinatie  si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra intregii statiuni dar si a Bucegilor. Utilitatile tehnico-edilitare de care beneficiaza sunt:  Retea Apa si Canal : Retea Gaze Naturale : Retea Electricitate.   Terenul poate fi lotizat in 3 loturi si se poate vinde separat la pretul de 110 Euro/mp pentru fiecare lot in parte. ... » Propune un Pret!
124.890 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Teren intravilan (curti constructii), situat in zona Valea Alba. Terenul are suprafata de 543.60 mp si un front stradal de 20.53 ml. Terenul este idel pentru construirea unei case de vacanta. ... » Propune un Pret!
127.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 849.95 mp (785.45 mp + 64.50 mp indiviz) cu o deschidere de 28.79 ml. Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor, dar si a intregii statiuni. Utilitatile de care beneficiaza sunt: - Apa : - Gaze Naturale : - Electricitate Terenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism pentru Informare: P.O.T max 40 % C.U.T. 1.4 Regim de inaltime P+2E+M ... » Propune un Pret!
129.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Terenul care se vinde este compus din 3(trei) loturi: primul lot cu o suprafata de 1000 mp, al II-lea lot cu o suprafata de 800 mp, al III-lea lot cu o suprafata de 872 mp. Pe teren se afla construita o cabana de lemn, (a fostului Ocol Silvic Busteni) fara utilitati. Terenul este fara inclinatie iar deschiderea este de aproximativ 30 mp (la strada pietruita). Avand o suprafata atat de generoasa, se poate valorifica atat pentru o locuinta de vacanta cat si pentru una permanenta. ... » Propune un Pret!
139.560 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Terenul are o suprafata de 2326 mp si o deschidere de 40 m. Datorita geometriei foarte bune, accesului facil si inclinatiei mici este foarte potrivit pentru dezvoltarea unei investitii turistice. ... » Propune un Pret!
140.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Deosebita

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Deosebita

Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 26 de m la drum asfaltat. Acesta are o geometrie foarte buna, o inclinatie mica si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare. ... » Propune un Pret!
170.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni

Terenul are o suprafata de 1000 mp si o deschidere de 20 m la drum pietruit. Acesta este perfect plat si beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, gaz, curent electric, canalizare (in lucru), retea de cablu TV si internet. Categoria de folosinta: intravilan, curti constructii. ... » Propune un Pret!
198.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren intravilan de vanzare categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 1649.00 mp. Deschiderea acestuia este de 30.31 ml. Terenul este situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Piatra Arsa / Golful Regal. Acces: - auto si pietonal pe latura estica (30.31 ml) Regim Tehnic: - CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4. Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea electrica; - retea de gaz. - retea de canalizare (in lucru) Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi. ... » Propune un Pret!
199.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Terenul are o suprafata de 2000 de mp. Acesta beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatorii parametri: POT = 40% CUT = 1.4 Regim de inaltime P+2E+M Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric si canalizare. Terenul are o priveliste panoramica unica asupra imprejurimilor. Datorita acestei pozitii deosebite este ideal pentru dezvoltarea unei investitii turistice sau imobiliare. ... » Propune un Pret!
199.700 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Teren intravilan categoria de folosinta curti-constructii, situat in Busteni, Zona Semicentrala, cu suprafata de 3072.00 mp si deschidere de 128.42 mp. Suprafata de 3072.00 mp este compusa din doua (2) loturi relativ egale (1551.00 mp si 1521.00 mp). Terenul este situat intr-o zona cu peisaj deosebit, la poalele Muntilor Bucegi, ideal in construirea unoi Vile de vacanta sau a unei Pensiuni. Acces: auto si pietonal. Pretul este de 65 €/mp, cu mentiunea ca unul din loturi (1551.00 mp) avand proprietar o societate comerciala, pretul include TVA. ... » Propune un Pret!
227.500 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii Busteni, Cartier Zamora. Terenul are suparafata de 2845.00 mp si o deschidere de 82.83 ml. Acesta beneficiaza de o dubla deschidere (la doua strazi), una la strada principala de 52.03 ml, iar cealalta la un drum secundar de 30.08 ml.  Accesul pe teren se poate realoiza pe ambele deschideri, ambele fiind asfaltate. Perimetral (258,02 ml) terenul este imprejmuit.  Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi/Caraiman. Pozitionarea cestuia este pe S-SV. Utilitatile tehnico-edilitare: - Apa si canalizare. - Energie electrica, - Gaze naturale, - Telefonie si CaTV. Terenul se poate instraina si in doua sau chiar 3 loturi. ... » Propune un Pret!
250.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti - constructii, avand suprafata de 1191 mp. Terenul este situat in Busteni, zona Zamora, are deschidere de 71,40 ml. la doua strazi (27 ml + 44,40 ml). Acces: - auto si pietonal pe latura est (27 ml), - pietonal pe latura nord (44,40 ml). Regim Tehnic: - CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, - POT max. 40%, - CUT 1,4. Terenul cu expunere vestica si priveliste deosebita catre masivul Caraiman, beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea electrica; - retea de gaz. Pret negociabil. ... » Propune un Pret!
266.630 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora

Terenul are o suprafata de 3809 mp si are deschidere de 70 m la strada proiectata. Acesta are o priveliste deosebita catre muntii Bucegi. ... » Propune un Pret!
281.250 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Terenul are o suprafata de 1875 mp si o deschidere de 24 de m la drum pietruit. Acesta dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare in lucru. De asemenea beneficiaza de o priveliste panoramica foarte frumoasa catre muntii Bucegi. ... » Propune un Pret!
313.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona DN1

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1

Teren intravilan avand suprafata de 3130 mp si o deschidere de 28.5 m la DN1. Acesta nu are inclinatie si se preteaza pentru desfasurarea unor activitati comerciale sau industriale. ... » Propune un Pret!
656.240 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului. Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita. Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile. Acces: auto si pietonal, direct de la DN1. Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati: - retea de canalizare, - retea de alimentare cu apa, - retea electrica, - retea de gaz. De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori: POT: 40 % CUT: 1 - 1.4 Regim Inaltime: P+2E+M !!! Pretul terenului este usor Negociabil !!! ... » Propune un Pret!
698.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal

Teren Busteni, de vanzare, categoria de folosinta fiind curti-constructii si avand suprafata de 5064 mp. Terenul este situat in Busteni, zona Golful Regal si are deschidere de 76 ml, la 2 strazi: 4,16 ml si 71,81 ml! Acces: auto si pietonal pe latura nordica (71,81 ml.) si vestica (4,16 ml.). Regim Tehnic: CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4. Terenul cu expunere vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de apa; - retea electrica; - retea de gaz. Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi. ... » Propune un Pret!
700.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona DN1

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1

Teren intravilan categoria de folosinta PADURE situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 20.000 mp si un front stradal de 280 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie . Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism cu urmatoarele caracteristici: P.O.T. 40%; C.U.T. 1 - 1.4; Regimul de inaltime P+2E+M. ... » Propune un Pret!
845.163 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Teren de vanzare in Busteni, cartier Piatra Arsa, in suprafata de 8537 mp Terenul are deschidere la doua strazi principale (87,92 ml cu 162,20 ml) si beneficiaza de PROIECT pentru edificarea unei investitii imobiliare de anvergura, un proiect imobiliar cu apartamente de lux, sala de fitness si zona de SPA. Pentru teren s-a realizat un PUZ dedicat. Terenul este plat, are o forma geometrica usor construibila, baneficiaza de toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, electricitate). Privelistea este deosebita, cuprinzand masivul Caraiman de la Cota 1400 si pana la Crucea Caraiman. Totodata privelistea nu este obturata de nicio alta cladire, oferind o vedere unica catre toate punctele cardinale. Prin pozitie, marime si geometria foarte buna, terenul reprezinta varianta ideala pentru dezvoltarea unei investitii. Acest teren merita si trebuie vazut! Nu mai exista oferte de acest gen - OPORTUNITATE!!! ... » Propune un Pret!
1.650.000 € – Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Ultracentrala

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala

Terenul are o suprafata de 15307 mp si o deschidere la 2 strazi intens circulate de apr 150 m. Datorita amplasarii se constituie ca fiind varianta perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential unic, incadrandu-se in urmatorii parametri urbanistici stabiliti prin PUZ: POT = 80% ; CUT = 3 ; Regim de inaltime = pana la P+7E . Exista de asemenea posibilitatea unei dezmembrari in 2 loturi de 12000 respectiv 3000 mp. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. ... » Propune un Pret!