Case de Vanzare in Busteni

 Agentie Imobiliara Busteni

 • Mervani INVEST SRL
  Sinaia (langa vila Splendid),
  B-dul. Ferdinand nr.16A, ap.9A
  Tel/Fax: 0244.311.200

 Mervani INVEST SRL

 • CUI: RO15329509
  J29/574/2003
  Capital social: 450 lei
  Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
  Tel/Fax: 0244.311.200
  Mail: imobiliare@mervani.ro
  Web: imobiliare.mervani.ro

45.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Partia de Ski

Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski

Casa de vanzare in Busteni, zona partiei de schi Kalinderu. Casa, in suprafata utila de 49,92 mp. si suprafata construita de 64,74 mp., avand un teren in suprafata de 186 mp., este compartimentata astfel: camera de zi (17,82 mp.); dormitor (16,34 mp.); bucatarie (7,60 mp.); baie (4,00 mp.); hol (4,16 mp.). Casa dispune de urmatoarele utilitati: retea de alimentare cu apa; retea de canalizare; retea de alimentare curent electric; retea de alimentare cu gaz. Incalzirea se face cu ajutorul sobelor pe gaz, iar apa calda este preparata de boiler cu gaz. Casa, cu vedere deosebita asupra masivului Caraiman si Monumentului Eroilor (Crucea de pe Caraiman), dispune de teren curte in suprafata de 121,28 mp. Recomandare: Spatiul necompartimentat al podului, poate fi amenajat ca mansarda locuibila, volumul acestuia indeplinind conditiile mansardarii. De la strada, accesul este pietonal ~ 50 ml. ... » Propune un Pret!




55.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Casa de Vanzare in Busteni , Zamora

Casa de vanzare ( la rosu ), cu regimul de inaltime D+P+Em, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Zamora. Casa are suprafata construita de aprx. 190 mp, cea utila de aprox. 160 mp si dispune de un teren cu suprafata de 220 mp. Aceasta este compartimentata astfel: Demisol: Spatiu de depozitare. Parter: Living cu terasa, un dormitor bucatarie si baie. Etaj: 2 dormitoare, 1 baie, debara si un spatiu de joaca pt copii deschis. Casa se vinde in stadiul actual la pretul de 55.000 eur usor negociabil. ... » Propune un Pret!




70.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Casa de Vanzare in Busteni , Centrala

Casa de vanzare situata in zona centrala a orasului Busteni. Casa a fost edificata in anul 1965, este construita din lemn si beneficiaza de o suprafata de teren de 555 mp. Compartimentare: sufragerie, camera, camera, bucatarie, baie, camara, hol, hol, in suprafata construita totala de 92,48 mp. Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual: apa, gaz, curent electric, canalizare. ... » Propune un Pret!




75.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona DN1

Casa de Vanzare in Busteni , DN1

Casa este situata la intrarea in orasul Busteni, zona DN1, usor accesibila. Compartimentare: camera de zi, doua dormitoare, bucatarie si baie, in suprafata de aroximativ 60 mp. Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual: apa, gaz, curent electric, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica proprie. Proprietatea are un perete comun cu un alt imobil (intrarea este total separata). Este renovata complet in anul 2012-2013 si se vinde complet mobilata si utila. Terenul aferent proprietatii este in suprafata de 412 mp.   ... » Propune un Pret!




76.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare situata in centrul cartierului Poiana Tapului, intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal, la apoximativ 3 km de Sinaia si aproximativ 2 km de Busteni. Casa a fost construita in anul 2007. Compartimentare: La parter: o camera (hala) in suprafata de 57,9 mp care este delimitata in prima parte de garaj cu linie ITP iar in partea din spate de un atelier. La etaj: apartament compus din doua dormitoare cu balcon, baie, living cu bucatarie deschisa in suprafata utila de  58,58 mp. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, apa, gaz, curent electric, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica proprie. Imobilul care se vinde, este o extindere a casei initiale avand intrare separata. ... » Propune un Pret!




80.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare, Parter, situata in Busteni, zona Poiana Tapului.  Casa, construita in jurul anului 1940, cu suprafata utila de aproximativ 70.00 mp., suprafata construita de 80.00 mp. si teren de 523.00 mp. Casa batraneasca cu regimul de inaltime Parter, construita din caramida si paianta,acoperita cu tabla, avand 3(trei) camere, un antreu, bucatarie si baie. Imobilul (cladire si teren) beneficiaza de priveliste deosebita asupra masivului Caraiman. Dispune de urmatoarele utilitati: retea de alimentare cu apa, retea de alimentare cu gaz, retea de alimentare cu energie electrica. Imobilul necesita renovare. ... » Propune un Pret!




80.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa batraneasca de vanzare in Poiana Tapului Beneficiaza de toate utilitatile, apa, gaz, curent electric si canalizare. Casa necesita investitii, atat la interior cat si la exterior. Accesul este foarte facil atat vara cat si iarna fiind pozitionata la strada principala. Merita vazuta! ... » Propune un Pret!




85.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Casa de Vanzare in Busteni , Centrala

Casa batraneasca cu regimul de inaltime D+P situata in Busteni, zona centrala, cu acces facil atat auto cat si pietonal catre toate punctele de interes ale statiunii cat si catre partia de schi Kalinderu. Cladirea beneficiaza de orientare sud-estica (SE). Aceasta are suprafata utila (SU) de 143.33 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 214.89 mp din care 30.34 mp magazie. Terenul aferent constructiei este in suprafata de 373.00 mp, Casa este racordata la toate utilitatile: retea de alimentare cu apa; retea de canalizare; retea energie electrica; retea de alimentare gaz. Casa beneficiaza de incalzire cu sobe pe gaz cat si centrala termica (CT). !!! Pretul este negociabil !!! ... » Propune un Pret!




85.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa are un regim de inaltime D+P, este edificata pe un teren in suprafata de 371 mp si are o suprafata construita de aproximativ 130 mp. Aceasta are 2 intrari separate respectiv: Un apartament dispus D+P compus din: Demisol: 1 bucatarie si 2 bai; Parter: 2 dormitoare, 1 balcon si casa scarii. Un apartament dispus pe un singur nivel (parter) compus din: Bucatarie, baie, camera de zi si 1 dormitor. Proprietatea include si un garaj acoperit. ... » Propune un Pret!




90.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Casa de Vanzare in Busteni , Zamora

Casa D+P de vanzare in zona Castelul Cantacuzino din Busteni!!! Suprafata construita la sol este de aproximativ 90 mp si dispune de un teren in suprafata de 500 mp. Casa este construita din zidarie si este acoperita cu tabla iar compartimentarea se face dupa cum urmeaza: parter: 2 camere, veranda, bucatarie; etaj: 4 camere, hol, baie. Casa se vinde complet mobilata, utilata si beneficiaza de urmatoarele utilitati individuale: retea de apa, retea de gaz, retea de curent electric, canalizare. Accesul se face pe strada asfaltata si iluminata public. Casa se afla intr-o zona linistita si selecta, fiind ideala pentru petrecerea vacantelor sau a week-end-urilor la munte. ... » Propune un Pret!




98.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului, cu regimul de inaltime P+E, edificata pe un teren cu supraata de 344.00 mp. Suprafata construita a casei este de 170.94 mp, iar cea utila este de 140.84 mp. Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice (24 KW) si a radiatoarelor din otel. Compartimentare: Parter: bucatarie, loc de servit masa, doua (2) terase, hol cu casa scarii, dormitor cu baie proprie. Etaj: hol cu casa scarii, baie si trei (3) dormitoare din care unul cu baie proprie. Casa se poate vinde mobilata/utilata, la pretul afisat, usor Negociabil. De asemenea se poate vinde impreuna cu un garaj in suprafata construita de 28.00 mp la pretul de 140.000 eur. ... » Propune un Pret!




105.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E,. Aceasta are suprafata utila (SU) de 135.55 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 185.15 mp., si dispune de un teren in suprafata de 162.00 mp, fiind compartimentata astfel: PARTER: - Living, bucatarie deschisa, dormitor, baie si camara ETAJ: - Hol cu casa scarii, si patru (4) dormitoare fiecare cu baie si balcon propriu Casa dispune de urmatoarele utilitati: - retea de alimentare cu apa, - retea de canalizare, - retea de alimentare curent electric, - retea de alimentare cu gaz.   Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala termica proprie (CT / 24 Kw). ... Pretul afisat este foarte usor negociabil... ... » Propune un Pret!




115.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Casa de Vanzare in Busteni , Centrala

Casa construita in perioada interbelica are o suprafata totala de apr. 120 mp, un regim de inaltime P+E si beneficiaza de o curte in suprafata de 510 mp. Aceasta este dispusa in felul urmator: Parter: 2 camere, baie, bucatarie si o veranda inchisa. Etaj: 2 camere, baie, bucatarie si casa scarii. Proprietatea mai include si o anexa in suprafata de apr 50 mp care include 2 camere si o bucatarie. Casa beneficiaza atat de incalzire prin centrala termica si calorifere cat si prin sobe de teracota pe gaz. Se afla intr-o zona centrala, la doar cateva minute de mers pe jos pana la diverse facilitati (magazine, farmacie, piata, liceu, primarie, etc.) ... » Propune un Pret!




118.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa are un regim de inaltime D+P este edificata pe un teren in suprafata de 572 mp si este structurata astfel: Demisol: camera, vestibul si un spatiu de depozitare. Parter: 3 camere, bucatarie, baie, hol intrare si o terasa deschisa. Casa are fundatie din beton si piatra, zidaria fiind din caramida si lemn. Aceasta a fost complet renovata de curand: centrala termica proprie pe gaz si sistem de incalzire cu calorifere, acoperis din tigla metalica tip Lindab, izolatie exterioara, gresie, parchet si schimbarea instalatiilor electrice si sanitare. Imobilul se afla intr-o zona linistita aproape de padure, dispune de o curte generoasa, totodata accesul este facil indiferent de anotimp. ... » Propune un Pret!




119.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cu o suprafata construita (SC) de 163.12 mp si utila (SU) de 125.30mp! Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 480 mp. Constructia este compusa din: 5 dormitoare, 2 bucatarii, 3 bai  Peretii au fost realizati din zidarie de Caramida pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla. Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa; retea de alimentare cu gaz; retea de alimentare curent electric; conexiune CATV; conexiune internet; conexiune telefonie; centrala termica. Podele (gresie si parchet),Tamplarie termopan si lemn. Stare interior (buna). Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica). Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita catre Monumentul Eroilor cat si a Masivolui Bucegi fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.       ... » Propune un Pret!




120.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Casa de Vanzare in Busteni , Zamora

Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, construita in anul 2013, din barne de lemn, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul  Zamora. Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P) de 136.41 mp, iar cea utila (SU/D+P) de 117.10 mp si dispune de un teren cu suprafata de 315.00 mp. Casa D+P, compartimentata astfel: - Demisol: garaj - Parter: terasa acoperita, living cu bucatarie deschisa si loc pentru servit masa, hol tranzit, baie si doua dormitoare decomandate. Casa beneficiaza de arhitectura si finisaje specifice zonei. Terasa placata cu piatra cioplita, baile si bucataria, placate cu gresie si faianta. Curtea beneficiaza de alei placate, gazon, arbori si arbusti ornamentali, barbeque, etc. Priveliste spectaculoasa. !!! Pretul de 130.000 eur este negociabil !!! ... » Propune un Pret!




123.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Casa de Vanzare in Busteni , Zamora

Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Zamora. Casa a fost construita in anul 2005 cu fundatie, stalpi din beton armat, zidarie de caramida, planseul din lemn fiind acoperita cu tabla tip Lindab, si este compartimentata astfel: Parter ( Suprafata construita 81.70 mp, iar cea utila 68.65 mp ): dormitor, baie. hol cu casa scarii, living cu bucatarie deschisa si loc de servit masa. Etaj mansardat ( suprafata construita 80.08 mp, iar cea utila 69.93 mp ): 3 (trei) dormitoare, baie, hol cu casa scarii, si balcon. Terenul aferent constructiei este de 303 mp. Casa beneficiaza de finisaje moderne si poate fi vanduta mobilata si utilata. ... » Propune un Pret!




130.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa

Casa de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa

Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M. Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel: Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa; Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa; Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare. Terenul aferent constructiei are suprafata de 286.00 mp. Suprafata construita desfasurata este de 264.08 mp iar cea utila este de 201.38 mp.  Utilitatile sunt contorizate individual, fiind racordate la: retea de alimentare cu apa; retea de canalizare; retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz. retea de CaTv Pozitia Vilei comfera o priveliste mirifica asupra Masivului Bucegi. ... » Propune un Pret!




135.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Casa de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni.   Fiind amplasata intr-o zona frumoasa casa beneficiaza de o priveliste deosebita spre masivul Caraiman si Muntii Baiului. Regimul de inaltime: D+P+M ( C1 ); Imobilul are suprafata utila de 203.35 mp si este compartimentat astfel: Demisol: camera, pivnita, oficiu, W.C., bucatarie, casa scari; Parter: vestibul, 3 camere, 2 holuri, baie, casa scari; Mansarda: camera, hol, casa scari; Imobilul are izolatie termica exterioara cu polistiren de 6 si 10cm si este racordat la toate utilitatile (apa, curent, gaz, CaTV, Internet); Totodata beneficiaza de garaj pentru 2 locuri si teren aferent in suprafata de 826mp. Pe teren se afla doua anexe care sunt structurate astfel: C2 cu suprafata utila de 14.36mp, compusa din vestibul si camera; C3 cu suprafata utila de 17.28mp (magazie). Casa se vinde mobilata, utilata. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati! ... » Propune un Pret!




136.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare situata in centrul cartierului Poiana Tapului, intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal, la apoximativ 5 km de Sinaia si aproximativ 4 km de Busteni.   Regim de inaltime: D+ P+M, renovata complet in anul 2015 (construita in 1981); Compartimentare: La demisol: spatiu tehnic si garaj; La parter: camara, baie, bucatarie, 3 (trei) camere, hol, veranda; La mansarda: living, baie, 3(trei) camere, balcon; Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, apa, gaz, curent electric, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica proprie. Casa se vinde mobilata/utilata.   ... » Propune un Pret!




139.200 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Casa de vanzare situata in centrul cartierului Poiana Tapului, intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal, la apoximativ 3 km de Sinaia si aproximativ 2 km de Busteni. Casa a fost construita in anul 1993. Regim de inaltime: P+E+M. Compartimentare: La parter: 2(doua) camere, baie, bucatarie, camara, hol, veranda si balcon; La etaj: 2(doua) camere, baie, bucatarie, camara, hol, veranda si balcon; La mansarda: 3(trei) camere, bucatarie, baie, hol. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, apa, gaz, curent electric, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica proprie. Casa se vinde mobilata.   ... » Propune un Pret!




149.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Casa de vanzare, cu regimul de inaltime S+D+P situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, in cartierul Valea Alba!!! Casa are sase (6) camere si cinci (5) bai dispuse pe toate cele trei (3) niveluri, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie). Aceasta a fost construita in jurul anilor 1979 cu fundatie din beton, peretii din caramida si a fost acoperita cu tigla. Terenul pe care a fost edificata constructia are suprafata de 331,00 mp. Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare). Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala.  Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar). ... » Propune un Pret!




150.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Partia de Ski

Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski

Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda. Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla. Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp. Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 Kw Pe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii. ... » Propune un Pret!




180.000 € – Casa de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

De vanzare proprietate compusa din 3 (trei) corpuri de casa si teren in suprafata de 261 mp., situata in Busteni. Corpul 1 (D+P+E), avand suprafata utila de 155,41 mp. si suprafata construita de 189,67 mp., este compartimentat astfel: DEMISOL: beci; PARTER: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie; ETAJ: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie, casa scarii. Corpul 2 (P), avand suprafata utila de 17,90 mp. si suprafata construita de 21,53 mp., se compune din camera, w.c. si hol. Corpul 3 (P), avand suprafata utila de 26,40 mp. si suprafata construita de 30,42 mp., se compune din magazie si garaj. Construite din lemn si caramida, in anii '40 C1 si C2, si renovate in anul 2010, sunt incalzite cu centrala termica proprie (C1) si sobe pe gaz (C1 si C2). Proprietatea, cu deschidere la strada asfaltata, situata in zona linistita si priveliste asupra masivului Caraiman, se vinde integral mobilata si utilata. ... » Propune un Pret!