Apartamente de Vanzare in Busteni

 Agentie Imobiliara Busteni

 • Mervani INVEST SRL
  Sinaia (langa vila Splendid),
  B-dul. Ferdinand nr.16A, ap.9A
  Tel/Fax: 0244.311.200

 Mervani INVEST SRL

 • CUI: RO15329509
  J29/574/2003
  Capital social: 450 lei
  Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
  Tel/Fax: 0244.311.200
  Mail: imobiliare@mervani.ro
  Web: imobiliare.mervani.ro

38.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Apartament de vanzare, situat la mansarda (M1) unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2+M1+M2, in zona semicentrala a statiunii Busteni. Apartamentul are doua (2) camere, cu o suprafata utila de 32.90 mp si suprafata total construita de 39.78 mp. Imobilul din care face parte si acest apartament a fost edificat in anul 2006-2007 cu structura din beton armat, pereti din caramida si a fost acoperit cu tabla Tip LINDAB. Apartamentul beneficiaza de o priveliste deosebita si se vinde Mobilat si utilat. ... » Propune un Pret!
41.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Partia de Ski

Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski

Apartamentul care se vinde, este situat intr-o vila cu regim de inaltime P+2E+M. Apartamentul este situat la mansarda imobilului si este compus din 2 camere si 2 bai, in suprafata totala de 53mp. Curtea aferenta intregului imobil permite amenajarea unui foisor sau barbeque;   ... » Propune un Pret!
46.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Telecabina

Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina

De vanzare apartament cu 2 (doua) camere situat la parterul unui imobil finalizat in anul 1978, in zona Telecabinei din Busteni. Apartamentul este decomandat, avand suprafata utila de 44,83 mp si suprafata construita de 51,55 mp, fiind compartimentat astfel: camera de zi (14,11 mp); dormitor (9,90 mp); bucatarie si hol (9,97 mp); spatiu de luat masa (5,52 mp); 2 debarale (0,67 mp. si 0,49 mp); baie (4,17 mp). Finisaje: parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie, baie si spatiul de luat masa, gresie in hol, tamplarie pvc cu geam termopan, usa de intrare dublata pentru siguranta apartamentului, rulouri din aluminiu montate pentru toate ferestrele. Structura de rezistenta din cadre de beton si caramida si termoizolatie din polistiren. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica de apartament; Bransamente si contorizari individuale (gaz, curent electric, apa, catv). Facilitati: locuri de parcare amenajate, servicii de administrare. Apartamentul se vinde partial mobilat. Bucataria se vinde complet mobilata si utilata. Fiind situat la parterul imobilului, apartamentul se vinde impreuna cu terenul ce-l are in folosinta, mai exact ~20 mp. Pret negociabil! ... » Propune un Pret!
51.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Apartamentul care se vinde este situat la etajul unei case cu regim de inaltime D+P+E. Beneficiaza de toate utilitatile individuale: apa, gaz, curent electric, canalizare. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Compartimentare: 3(trei) dormitoare, camera de zi, baie, camara, bucatarie si hol de acces, in suprafata construita de 98,25 mp. Se vinde complet mobilat si utilat! ... » Propune un Pret!
55.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora

Vand apartament cu 2 camere in Busteni, cartierul Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, intr-o zona linistita cu vedere panoramica asupra Crucii Caraiman. Apartamentul este situat la etajul 1, intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E, are suprafata construita 53,12 mp, suprafata utila 46,39 mp, suprafata balcoanelor 6,73 mp si beneficiaza de contorizari individuale (apa, gaz, curent electric). Imobilul a fost modernizat, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: 2 dormitoare, living, bucatarie si baie. ... » Propune un Pret!
60.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Apartamentul, in suprafata utila de 75,27 mp. si suprafata construita de 87,63 mp., dispune de: Camera de zi - 14,57 mp; Dormitor - 14,48 mp; Dormitor - 14,48 mp; Bucatarie - 14,48 mp;  Baie - 3,44 mp; Hol - 9,15 mp; Balcon - 4,67 mp. Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie, faianta, parchet din lemn de stejar. Balconul este inchis in tamplarie PVC cu geam termopan. Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice de apartament. Apartamentul, cu vedere est si vest, dispune de sistem de alarma propriu. Cladirea dispune de interfon. !!! Apartamentul se incadreaza pentru Programul Prima Casa !!! ... » Propune un Pret!
60.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Telecabina

Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina

Apartament in vila, de vanzare, mobilat si utilat complet in Busteni, zona Telecabinei Apartamentul care se vinde, se afla in imediata apropiere a Telecabinei, avand pozitia ideala pentru impatimitii traseelor montane. Dispune de toate utilitatile contorizate individual (apa, gaz, curent electric si canalizare). A fost renovat complet, mobilierul si aparatura electrocasnica fiind de buna calitate. Se vinde nemobilat si neutilat! Beneficiaza de: loc de parcare acoperit in suprafata de 40mp, proprietate exclusiva; bucatarie de vara in suprafata de 10 mp; beci in suprafata de 12 mp. ... » Propune un Pret!
60.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+3E+M. Acesta are o suprafata construita desfasurata de 120 mp si este compus din: - Living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai si 3 balcoane. Se afla aproape de liziera padurii intr-o zona linistita, fiind amplasat intr-o constructie noua si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra imprejurimilor. PRET FIX! ... » Propune un Pret!
61.500 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Apartament de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Apartamentul de vanzare se afla intr-un proiect imobiliar nou, situat in orasul Busteni, zona Valea Alba. Imobilul va fi finalizat in primavara anului 2020. In cadrul proiectului vor fi 7 (sapte) apartamente, cu 3 (trei) camere, fiecare unitate dispunand de loc de parcare si boxa proprie. Pozitionarea imobilului este extrem de avantajoasa, avand deschiderea catre partia de schi Kalinderu, catre centrul orasului si o priveliste spectaculoasa asupra intregului masiv Caraiman. Apartament cu 2 camere compartimentat dupa cum urmeaza: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie,  si spatiu de depozitare, in suprafata construita de 82.70 mp, plus terasa de 15 mp, situat la demisol. Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Structura de rezistenta a blocului este din cadre de beton cu zidarie de caramida termoizolanta si va fi anvelopat termic. Finisajele interioare vor fi de cea mai buna calitate, dezvoltatorul avand un portofoliu anterior foarte bogat in acest sens. ... » Propune un Pret!
63.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Telecabina

Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina

Apartament cu 3 (trei) camere situat la etajul 4, in imobil P+4E. Zona Telecabinei. Apartamentul are suprafata utila de 69,94 mp si suprafata construita de 80,43 mp, fiind compartimentat astfel: camera de zi: 18,56 mp; dormitor: 13,21 mp; dormitor: 11,99 mp; bucatarie: 8,54 mp; baie: 4,02 mp; wc serviciu: 1,73 mp; debara: 0,74 mp; hol: 7,67 mp; balcon: 3,48 mp. Apartamentul este orientat nord - vest si beneficiaza de racordare la toate utilitatile (apa, canalizare, energie electrica, gaz, catv, telefonie) contorizate individual. Finisaje: gresie in hol si debara, gresie si faianta in hol, bucatarie, baie, wc de serviciu, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica proprie. Exista posibilitatea mansardarii. ... » Propune un Pret!
65.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Cezar Petrescu

Apartament de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu

Apartamentul se afla in Busteni, intr-un imobil cu regimul de inaltime P+E. Acesta are o suprafata de 98 mp, beneficiaza de un teren in suprafata de 336 mp si este compus din: 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, wc servici si 1 balcon. Apartamentul se afla foarte aproape de centrul orasului Busteni dar si de magazine, piata, institutii, etc.  ... » Propune un Pret!
65.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Partia de Ski

Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski

Apartamentul se afla la parter intr-un imobil construit dupa 1990 avand regim de inaltime S+P+2E+M. Acesta are o suprafata construita de 104 mp si este compus din: Camera de zi (44 mp) cu semineu functional, 2 dormitoare, bucatarie, baie, WC de servici, balcon si hol intrare. De asemenea apartamentul mai beneficiaza de o boxa in suprafata de 4.25 mp. Imobilul se afla in zona partiei de ski, fiind ideal pentru petrecerea vacantelor. ... » Propune un Pret!
69.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Silva

Apartament de Vanzare in Busteni , Silva

Apartamentul cu 4 camere este situat la etajul 3 intr-un bloc construit in 1978 din beton si caramida. Acesta are o supraftaa de 100 mp si este compus din: Camera de zi, 3 dormitoare, baie, bucatarie, hol intrare si un spatiu de depozitare foarte generos. Avantajele acestui apartament sunt: - Dispune de centrala termica si calorifere, toate utilitatile contorizate separat. De asemenea blocul este anvelopat termic pe exterior. - Geamuri termopan cu tamplarie PVC. - Mobilier din lemn masiv. - Finisaje interioare de calitate. - Spatii generoase. Beneficiaza de un spatiu de depozitare foarte spatios. - Amplasat pe mai multe puncte cardinale conferindu-i luminozitate pe tot parcursul zilei. Datorita pozitiei, si apropierii atat fata de telecabina cat si de centru, se recomanda a fi o locuinta perfecta de vacanta, dar si pentru locuit permanent. ... » Propune un Pret!
73.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora

Apartamentul de afla la demisolul (parter) al unui imobil nou construit. Acesta are o suprafata construita de 88 mp si beneficiaza de o curte in proprietate exclusiva de 65 mp. Beneficiaza de finisaje de calitate superioara si spatii generoase. De asemenea mobilierul este nou de tip clasic. ... » Propune un Pret!
75.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora

Apartamentul care se vinde este situat la primul nivel al unui imobil cu regim de inaltime D+P+2E+M. Imobilul (blocul) este unul nou construit cu materiale de buna calitate si are in componenta 6 apartamente si 3 garsoniere.  Pe terenul aferent blocului exista locuri de parcare trasate pentru fiecare unitate locativa. Fiecare apartament/garsoniera beneficiaza si de boxa. Compartimentare: camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol si un grup sanitar de serviciu, in suprafata construita de 88 mp. de asemenea apartamentul are deschidere catre o terasa de apr 20 mp. Toate contorizarile sunt separate (apa, gaz, curent electric). Apartamentul se vinde cu TVA de 5% (inclus  in pret loc de parcare si boxa).   ... » Propune un Pret!
75.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Semicentrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala

Apartament trei ( 3 ) camere decomandat de vanzare, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime P+4E. Apartamentul beneficiaza de intrare separata direct din curtea blocului. Incalzirea se realizeaza cu o centrala termica proprie 24 KW. Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica. Apartamentul dispune de toate utilitatile cu separatii si contorizari individuale ( apa, gaz, electricitate, caTV ) Pretul de 75.000 eur este negociabil! ... » Propune un Pret!
79.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala

Apartament in Casa/Vila, de vanzare, situat in zona Centrala a Statiunii Busteni, la parterul unui imobil Tip Vila cu regimul de inaltime S+P+E+M. Apartamentul are trei (3) camere decomandate cu o suprafata utila (SU) de 88.65 mp. si suprafata construita (SC) de 121.14 mp, fiind compartimentat astfel : hol de acces si tranzit; camera de zi cu loc de servit masa; 2 dormitore; baie; bucatarie;  balcon; sera (terasa acoperita). Apartamentul, beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet) si se poate vinde complet mobilat si utilat.  ... » Propune un Pret!
79.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Apartament cu 2 camere de vanzare intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E+M. Este situat in cartierul Poiana Tapului din Busteni, intr-o zona cu potential turistic, in vecinatate existand trasee pentru iubitorii muntelui si facilitati oferite de pensiunile si hotelurile din Busteni. Apartamentul are suprafata construita totala de 92 mp, fiind compus din: camera de zi - living, dormitor, dining & bucatarie, vestibul, baie, logie, WC de serviciu, SAS si balcon inchis. Imobilul dispune de o curte generoasa cu barbeque grill, are loc de parcare rezervat si un beci / spatiu depozitare foarte generos la demisol. Apartamentul a fost construit in anul 2002 dar renovat complet in anul 2016. Fiind situat la ultimul etaj, prezinta marele avantaj al posibilitatii de extindere in mansarda. Imobilul dispune de centrala termica proprie si contorizare separata pentru toate utilitatile. Se vinde complet utilat si mobilat. ... » Propune un Pret!
80.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala

Apartamentul, situat in statiunea Busteni, zona Centrala, avand suprafata utila de 149.33 mp, suprafata construita de 180.20 mp si se compune din: - Living: 31.20mp; - Hol: 3.23 mp; - Baie: 5.04 mp; - Hol: 11.39 mp; - Bucatarie: 11.05 mp; - Dormitor: 15.12 mp; - Hol: 4.55 mp; - Veranda: 10.68 mp; - Dormitor: 22.88 mp; - Balcon: 4.60 mp; - Grup sanitar: 2.20 mp. Imobilul poate fi amenajat ca locuinta, spatiu comercial, spatiu turistic. De asemenea se agreeaza posibilitatea unui schimb imobiliar cu apartament in Bucuresti. ... » Propune un Pret!
82.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Apartamentul care se vinde este situat in orasul Busteni zona Poiana Tapului si a fost construit in anul 2012. Fiind orientat spre sud-est, apartamentul este foarte insorit si are lumina naturala pe parcursul intregii zile. Regim de inaltime: D+P+2E+M, apartamentul fiind situat la etajul I. Imobil de tip vila, cuprinde un numar de 10 apartamente (4 apartamente la parter, 2 apartamente la etajul I, 2 apartamente la etajul II si 2 garsoniere la mansarda). Suprafata construita de 100 mp si este compartimentat astfel: 2 (doua) dormitoare, living cu bucatarie open-space, 2 (doua) bai cu cabina de dus (una din cabine cu duze masaj) si 3(trei) balcoane (din care 2 balcoane inchise); Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu mobila noua (IKEA, KIKA sau pe comanda); Dotari:  2 televizoare, masina de spalat, frigider, cuptor electric, hota, plita gaz, filtru de cafea, cuptor cu microunde, combina muzicala, DVD, fier de calcat, etc.. termostor cu telecomanda la balconul care nu este inchis, termostat smart la centrala prin care se poate regla temperatura in apartament prin internet de la distanta, WI-FI de RDS, centrala tip Beretta 24KW, plase insecte, becuri economice in toata casa; loc de parcare la 50 m de bloc; apartamentul beneficiaza de o baxa la demisol in suprafata de 4 mp.   ... » Propune un Pret!
85.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Centrala

Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala

Apartament cu 3 camere de vanzare, situat intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E, in zona centrala a statiunii Busteni. Imobilul a fost construit cu fundatii din beton si piatra, peretii fiind realizati din caramida si beton, planseul peste parter fiind tot din beton, iar acoperisul tip-sarpanta din lemn, acoperit cu tigla. Apartamentul are 3 camere semidecomandate si are suprafata construita de 125,61 mp, iar cea utila de 98,84 mp. De asemenea, apartamentul beneficiaza si de teren in suprafaza de 254.12 mp. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2015. Utilitati: apa, canalizare, gaze, energie electrica, racordate la retelele edilitare din zona. Spatiu locativ beneficiaza de contorizare individuala pentru toate utilitatile si instalatii de incalzire (centrala termica proprie, calorifere, plus sobe din teracota). ... » Propune un Pret!
85.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Zamora

Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora

Apartament de vanzare in orasul Busteni, zona Zamora. Apartamentul este situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+E+M. Este compartimentat astfel: 3 (trei) camere, 2 (doua) bai, hol si 2 (doua) balcoane, in suprafata construita de 115 mp. Apartamentul se vinde mobilat. ... » Propune un Pret!
90.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului

Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului

Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+E. Acesta are 3 camere si o suprafata de 80 mp. Beneficiaza de toate utilitatile si are intrare separata. ... » Propune un Pret!
140.000 € – Apartament de Vanzare in Busteni, zona Valea Alba

Apartament de Vanzare in Busteni , Valea Alba

Apartament de vanzare in zona Valea Alba din Busteni, construit in anul 2010-2011, din materiale de buna calitate. Beneficiaza de o priveliste superba asupra intregului masiv Caraiman. Este pozitionat la 10 min. de mers pe jos fata de centrul orasului. Este situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+E+M. Imobilul  de tip duplex este compartimentat astfel: mansarda: living, camera, hol, 2 bai, camera, bucatarie, terasa si 2 balcoane, in suprafata construita totala de 166,12 mp; subpanta: living, hol, camera, baie si terasa, in suprafata construita totala de 83,85 mp.  Imobilul dispune de centrala termica proprie si contorizare separata pentru toate utilitatile.  Se vinde mobilat si utilat! Accesul este facil atat auto cat si pietonal in toate anotimpurile. ... » Propune un Pret!