Vile de Inchiriat in Busteni

 Agentie Imobiliara Busteni

 • Mervani INVEST SRL
  Sinaia (langa vila Splendid),
  B-dul. Ferdinand nr.16A, ap.9A
  Tel/Fax: 0244.311.200

 Mervani INVEST SRL

 • CUI: RO15329509
  J29/574/2003
  Capital social: 450 lei
  Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
  Tel/Fax: 0244.311.200
  Mail: imobiliare@mervani.ro
  Web: imobiliare.mervani.ro

1.600 € – Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora

Vila de Inchiriat in Busteni , Zamora

Vila de inchiriat in Buste cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii;  Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Vila beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Se inchiriaza complet mobilata si utila.  Imobilul beneficiaza de foisor si gratar la exterior. Curtea fiind atat de spatioasa permite accesul a aprox. 5 autoturisme. ... » Propune un Pret!
2.200 € – Vila de Inchiriat in Busteni, zona Piatra Arsa

Vila de Inchiriat in Busteni , Piatra Arsa

Vila de inchiriat, situata in orasul Busteni, cartierul Piatra Arsa. Regim de inaltime: D+P+E+M. Imobilul are suprafata construita de 450 mp si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Anul construirii imobilului 2003.  Compartimentare: Demisol: camera centralei, wc servici, crama, sala de biliard; Parter: living, antreu, bucatarie, wc servici, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare, 3(trei) bai, balcon;  Mansarda: 2(doua) dormitoare, baie. Finisaje: faianta, gresie, parchet(stejar), tamplarie PVC cu geam termopan. Vila beneficiaza de bransamente si contorizari individuale. Se inchiriaza pe perioada de minim 2(doi) ani. ... » Propune un Pret!
2.300 € – Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora

Vila de Inchiriat in Busteni , Zamora

Casa/Vila de inchiriat situata in orasul Busteni, cartier Zamora. Vila este situata intr-o zona linistita si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautare de liniste si relaxare. Zona este extrem de pitoreasca, fiind perfecta pentru plimbari in aer liber, precum si vizite la principalele obiective turistice din zona: Castelul Cantacuzino, Crucea Caraiman, etc... Un plus de valoare al imobilului il constituie faptul ca a apartinut unor mari personalitati ale culturii si cinematografiei romanesti. Regimul de inaltime al imobilului: D+P+M, avand o suprafata totala de 314 mp. Compartimentare: Demisol (suprafata construita totala de 93,6 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, dormitor, hol, debara si baie. Camera centralei are intrare separata. Parter (suprafata totala construita de 122,28 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, 2 dormitoare, w.c., baie, hol de tranzit si hol de acces, terasa si balcon. Mansarda (suprafata totala construita de 98,88 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, hol de tranzit si hol de acces, baie, 2 dormitoare, casa scarii. Bucatariile sunt dotate cu vesela,plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si frigider. Locul pentru servit masa este decorat discret, oferind o atmosfera intima si o priveliste spectaculoasa spre muntii Caraiman. Imobilul beneficiaza de un teren cu suprafata de 2.224 mp. Vila se inchiriaza in intregime, beneficiind pe fiecare nivel de intrari separate; Se inchiriaza complet mobilata si utilata, numai pentru o familie cu copil. (se percep doua chirii ca si garantie) ... » Propune un Pret!